Et arkitekttegnet hus gør husdrømmen til virkelighed

Drømmer du om et hus, hvor du har mulighed for at sætte dit personlige præg allerede på tegnebrættet, og vil du gerne have en unik og individuel bolig, der lever op til dine behov og krav i forhold til æstetik og funktionalitet, kan et arkitekttegnet hus være den helt rette boligløsning til dig.

Et arkitekttegnet hus er et hus, der er tegnet specifikt til dig og den byggegrund, du har valgt, at dit nye hus skal placeres på. Med et arkitekttegnet hus har du dermed mulighed for at gøre din boligdrøm til virkelighed og få et hus, som er tilpasset din og din families behov og ønsker ned til selv den mindste detalje. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at et arkitekttegnet hus er en dyr boligløsning. Faktisk er det ikke meget dyrere at bygge et arkitekttegnet hus end et standard-typehus. Vi kan desuden bygge dit arkitekttegnet hus efter hvad dit budget tillader, så du får en bolig, der både passer til dine ønsker og din økonomi.

Mulighederne ved et arkitekttegnet hus er utallige, og ofte er det kun fantasien, der sætter grænser. Vi sikrer os dog altid, at den kreative skabende proces og det konkrete håndværksmæssige arbejde går hånd i hånd. Sammen med arkitekten er det vigtigt at få lagt en god linje i byggeriet, så både den arkitektoniske stil og sammensætningen af materialerne passer sammen. Dette tager vi altid højde for, når du får os til at bygge dit nye drømmehus.

Arkitekttegnede huse til inspiration – Se vores projekter

Uanset om du har gjort dig en masse tanker om, hvordan dit nye arkitekttegnet hus skal se ud, eller du er helt på bar bund, kan vi hjælpe dig med at gøre din husdrøm til virkelighed. Vi har mange års erfaring med både tegne- og byggeprocessen af arkitekttegnede huse og kan derfor garantere dig et nyt hus, hvor æstetik og funktionalitet går hånd i hånd og lever op til dine individuelle behov, ønsker og krav.

Er du endnu ikke sikker på, hvordan din nye bolig skal se ud, har vi samlet et udvalg af vores projekter, der kan give dig inspiration til, hvordan dit nye arkitekttegnet hus skal se ud. Vi har igennem årene både bygget arkitekttegnede funkishuse og klassiske huse, men fælles for dem er, at ingen af dem er ens.

Se vores projekter herunder og lad dig inspirere af de mange muligheder der er ved et arkitekttegnet hus, som gør hvert enkelt hus individuelt og unikt.

Se vores projekter

Vejen til et nøglefærdigt arkitekttegnet hus

Vejen til nøglefærdige arkitekttegnet huse begynder på tegnebrættet. Måske har du allerede nogle idéer til plantegningen eller den arkitektoniske udformning af huset, eller måske har du ikke gjort dig så mange tanker endnu. Ved vores første møde tager vi en snak med dig om dine idéer, hvor vi i fællesskab finder frem til, hvordan dit nye arkitekttegnet hus skal se ud.

Vi har egen tegnestue, hvor vi kan tegne vores arkitekttegnede huse fra bunden, men du er også velkommen til at komme med en skitsetegning eller et færdigtegnet projekt, som du har fået lavet af en ekstern arkitekt. Begge dele er en mulighed, når du kommer til os med dit byggeprojekt.

På baggrund af dine idéer eller den skitse du har fået lavet, laver vi en plantegning. Plantegningen eller grundplanen tager altid udgangspunkt i dine konkrete og individuelle ønsker. Antallet af værelser, ønsket om en speciel løsning eller idéen om, hvor mange kvadratmeter, der skal til for at din familie har den plads, I har brug for er alt sammen noget vi taler ud fra. Derudover indtænker vi også godt lysindfald og kreative løsninger, der passer til dine individuelle behov, når vi skitserer.

Når du får os til at bygge dit arkitekttegnet hus, sker det i en tæt personlig kontakt med dig. Den tætte kontakt sikrer, at du er med i alle beslutninger og får den bedst mulige rådgivning under hele processen. Det tætte samarbejde gør det samtidig muligt for dig at få mest mulig indflydelse på alt lige fra rumfordeling i plantegningen til materialevalg, inventar og finish, så du til sidst ender med at få et unikt hus med dit helt eget personlige præg på såvel udvendige som indvendige detaljer.

Læs mere om processen

Vores arkitekt huse er individuelle boligløsninger

Vi mener, at et hus skal bære præg af de mennesker, der bor i dem og afspejle deres personlighed, interesser og værdier. I modsætning til typehusfirmaerne tilbyder vi derfor ikke standardløsninger, der skal passe til alle, men derimod individuelle boligløsninger, hvor kvalitet, æstetik og service spiller en vigtigere rolle end slutprisen.

Med arkitekt huse er der rig mulighed for at kæle om de funktionelle såvel som de æstetiske detaljer, hvilket gør, at man tydeligt mærker det personlige udtryk, som arkitekten har formået at fange ud fra kundens ønsker. Når du får bygget dit arkitekttegnet hus hos os, er du desuden sikret den højeste kvalitet hele vejen igennem. Vi leverer en vare, der på alle punkter skal være og ér af højere kvalitet både i forhold til materialer, inventar og flot finish, men også i forhold til kvalitet af service og rådgivning.

Med os som arkitekt og byggefirma til dit arkitekttegnet hus, får du således en enestående mulighed for at gøre drømmehuset til virkelighed og er samtidig sikret den højeste kvalitet og tryghed i alle aspekter af tegne- og byggeprocessen.

Er du interesseret i at høre mere? Kontakt os på tlf.: 72 20 72 55 eller på mail: kontakt@ltm.dk så hører du fra os snarest muligt.

 

Find inspiration fra vores andre projekter på instagram