LTM Klassiske huse

Længehuset er med den rektangulære og kompakte form en optimal måde at bygge hus på, fordi alle kvadratmeter i boligen kan udnyttes fuldt ud. Når vi bygger længehuse, forenes den velkendte klassiske grundform med kvalitet – både i byggematerialer og i de arkitektoniske overvejelser.

Et godt familiehus

Med længehuset har vi muligheder for at skabe gode store fællesrum – opdelt voksen- /børneafdeling eller andre gode planmæssige løsninger, der lever op til den moderne families krav til en tidsvarende, rummelig og dynamisk bolig.

Sand klassiker

Verden over er der blevet bygget længehuse siden tidernes morgen. Huset, der har en gedigen rektangulær grundplan, fungerer godt som énfamiliehus. Det har gjort hustypen til en sand klassiker. Vores længehuse er i ét plan og ofte opført med saksespær.

Længehuset repræsenterer en solid byggestil og en overskuelig grundplansdisponering, som giver bygherre muligheder for at lege med de planmæssige løsninger. Der er rigtig mange gode indretningsmuligheder – kun fantasien sætter grænser.

Hus med sadeltag er en klassisk hustype, som spiller sammen med moderne arkitektur

LTM kan også her levere et hus med et flot udtryk og høj kvalitet i konstruktion og materialer – og huset er naturligvis energimæssigt optimeret.

Det traditionelle tegltag er et godt eksempel på et klassisk element, som kan give særlig karakter til huset, og kan spille utroligt godt sammen med moderne arkitektur. Det klassiske giver modspil til de meget minimalistiske tendenser i tidens arkitektur, og kan give ekstra karakter og historisk sans til huset.

Følg os på instagram