LTM Lavenergihuse er energioptimerede huse, der gavner både miljø og pengepung – og når LTM arkitekt- og byggefirma står bag, bliver der ikke gået på kompromis med de arkitektoniske valg, du har truffet. Vores viden om lavenergihuse skaber velovervejede løsninger i dit nybyggeri.

Lavenergihus er et tilvalg

Et LTM Lavenergihus er fleksibelt. Lige meget hvilken LTM favorit du har; LTM Klassisk Længehus, LTM Patriciervilla, LTM Moderne funkishus med speciel taghældning eller et LTM Sommerhus, så kan vi opføre din husdrøm som et LTM lavenergihus efter de gængse standarder for 2015 eller 2020 huse.

Alternativ energivenlig opvarmning

Vi integrerer dine ønsker om energirigtig tænkning i huset og har fokus på at rådgive om de rigtige vinduesløsninger, korrekte isoleringsformer og forskellig slags alternativ energivenlig opvarmning. Hvad enten du foretrækker fjernvarme, jordvarme, luftvarmepumpe, solceller eller andet, garanterer vi, at du får et fremtidssikret hjem af højeste kvalitet.

Fremtidens bolig

Husets beliggenhed i forhold til solen er vigtig. Indeklimaet, isoleringen og ventilationen vurderes -forholdet til det termiske indeklima skal være på plads, så du får et godt sted at bo – også om mange år. Alt dette tager vi højde for ved opførelsen af et LTM Lavenergihus.

LTM og bæredygtighed