LTM skaber visionære energirigtige passivhuse med god totaløkonomi og velovervejede arkitektoniske løsninger.

Lavt energiforbrug

Passivhuset har væsentlig reduktion i det behov, der er til opvarmning. Samtidig er el-forbruget reduceret markant. Konceptet for passivhuse medfører, at opvarmningsbehovet bringes helt ned på 15 kWm/m2 om året. Til sammenligning er forbruget i et hus, der følger det gældende bygningsreglement oppe på 81 kWm/m2 årligt.

Behageligt indeklima

Et passivhus ventileres, så der altid er en behagelig og god luftkvalitet. Om vinteren holder huset på varmen og om sommeren holdes varmen ude. Vægge, døre og vinduer er så velisolerede, at der ikke er kolde overflader eller træk. Indeklima, isolering og ventilation vurderes og sammenholdes med husets beliggenhed i forhold til solen.
Klogt og visionært – ikke kun smart
I Danmark er passivhuse stadig et relativt nyt fænomen på vej frem. Energirigtig arkitektur kræver stor teknologisk viden, indsigt i bygningsfysik og ressourceoptimering.

Det fremtidssikrede hjem

Når du vælger energirigtigt passivhus, er det ikke kun en fordel økonomisk og komfortmæssigt. Engagementet og ansvaret for at skabe et bæredygtigt klima, når man bygger nyt, er et aktivt valg, der peger fremad mod en mere bæredygtig fremtid og ingen bekymring om stigende energipriser.