LTM Moderne huse

Det moderne funkishus har en lethed og transparens, som passer godt til den skandinaviske smag.

Funktionen bestemmer udtrykket i huset og med LTM’s Funkishuse, får du et rummeligt hus med plads til fleksibilitet i den personlige indretning. Funkishuset er enkelt og funktionelt. En stram grundplan og rene linjer giver huset karakter. Store vinduespartier, i let og spinkel konstruktion, skaber, sammen med en kubisk grundform, den markante og flotte stil. Karakteristiske træk fra Bauhausperioden og fra datidens førende arkitekter præger den rensede æstetik.

Funkishus med fladt tag

Det moderne arkitekttegnede hus – funkishuset, har ofte fladt tag, som passer godt til den stramme arkitektoniske linje. LTM’s konstruktionsmetoder sikrer et godt fladt tag med lang holdbarhed.

Vi har mere end 25 års erfaring i at bygge kvalitetsboliger, og derfor har vi mange løsningsforslag til dit nye hjem og til, hvordan du får det bedste tag – over hovedet.

Funkishus med forskudt tag – Højt til loftet

Lys giver liv. Et forskudt tag er en mulighed for at lege med lysindfaldet højt oppe mellem tagfladerne, ogdet kan tilføre husets rum en ekstra raffineret facet. Et glasbånd virker effektfuldt, og det er hyggeligt med kig til nattens stjerner, når man er indenfor.

Et rum, som har forskudt og dermed ekstra loftshøjde, virker ekstra rummeligt og luftigt. Hos LTM står vi klar med råd til, hvordan du får den rigtige tagløsning til dit nye hus. Med mere end 25 års erfaring i at opføre kvalitetshjem, har vi mange løsningsforslag til, hvordan du får det bedste tag og det bedste lysindfald i din bolig.

Funkishus med ensidig taghældning – Solen som energikilde

Et arkitekttegnet funkishus med de moderne rene linjer fungerer godt med ensidig taghældning. LTM laver taget, så det passer til byggestilen, og vores erfaring siger, at tagtypen med den ensidige hældning giver gode muligheder for det helt individuelle byggeri.

Da ensidig taghældning ofte udføres med tagpap, kan solcellerne monteres meget diskret på taget uden at gribe forstyrrende ind i husets stil.

Vores store know-how om tagkonstruktioner giver gode løsninger – vi er sikre på, du får det rigtige tag til dit LTM hus.

Høj kvalitet og plads til livet

Godt lysindfald og gode gedigne materialer kendetegner vores funkishuse. Når man bygger enkelt, kommer materialevalget endnu mere i fokus – derfor kommer kvalitet endnu mere til sin ret.

Vi er meget opmærksomme på at finde den rigtige placering på grunden, på den måde optimerer vi både ude- og indeliv i boligen.

LTM Moderne – Funkis giver dig et tidssvarende hus af meget høj kvalitet med respekt for byggestilen. Intet er overladt til tilfældighederne.

Med solen på taget

Den flade tagløsning er optimal, hvis man ønsker solceller som energiløsning i sin bolig. Solcellerne kan placeres på taget, så de ikke er synlige, og man er ikke afhængig af at tænke i de udfordringer, som det skrå tags hældning giver.

Vi glæder os til at tale med dig om mulige tagtyper til dit nye LTM hus.

Følg os på instagram