Få dit drømmehus hos et professionelt arkitekt- og byggefirma

Et hus er den ydre ramme omkring vores liv og hverdag. Boligen afspejler, hvem vi er, vores livsmønstre, interesser og personlighed. Når du vælger at få bygget dit drømmehus, må der derfor heller ikke være noget, der er efterladt til tilfældighederne. Med mere end tyve års erfaring giver vi dig kvalitet i byggeprocessen – lige fra det allerførste møde til du får nøglerne til dit nye hjem.

Hos LTM Arkitekt- og byggefirma tilbyder vi dig kreativ sparring på din husdrøm og tryghed i hele planlægnings- og byggefasen. Vores mange års erfaring og mere end 300 individuelle byggede huse har desuden givet os høje standarder, og vi vægter derfor altid høj kvalitet i alle byggeriets faser – lige fra skitseringen og projekteringen til materialeudvælgelsen og selve byggeprocessen.

Vi har i firmaet årtiers erfaring med projektering og håndværk blandet med den nyeste viden om blandt andet bæredygtighed, byggeteknik, materialer, IT-værktøjer samt design- og arkitekturbølger. Vi kan derfor give dig stor indsigt og rådgivning inden for alle aspekter af et nybyggeri, og sammen med en tæt personlig kontakt til dig som bygherre, kan du være sikker på, at vi hele tiden tager hånd om projektet og opnår den høje kvalitet i byggeriet, så du får det hus du drømmer om.

Vi vil ikke være de største – men de bedste

Vores vision er ikke at ville være de største – men de bedste. Vores vigtigste mål er at have tilfredse kunder, og derfor stræber vi også altid efter at gøre en ekstra indsats og levere en ekstra kvalitet for dig som kunde, hvad end det drejer sig om rådgivning eller byggeri.

God kvalitet har dermed en helt særlig værdi for os, og det er netop den ekstra kvalitet i alle byggeriets faser, der gør, at vi skiller os ud fra typehusfirmaerne. Typehusfirmaerne leverer en standardvare for at skære omkostningerne ned. Det kan være en fin løsning for dem, der mener, at prisen er den afgørende faktor. Men værdsætter du i stedet individuelt byggeri, æstetik, høj kvalitet og god service, er vi et bedre valg.

Vi sætter en ære i at levere det bedste til den individuelle bolig, og tanken om at standardisere huse ligger langt fra os. Standardløsninger passer ikke nødvendigvis til alles behov og tager ikke altid højde for de ydreliggende faktorer ved et byggeprojekt som fx byggegrunden. Mennesker er forskellige, og derfor er der også forskellige krav til den bolig, de skal leve og trives i. Det er netop dét, som vi forsøger at efterleve ved at tilbyde individuelle arkitekttegnede boliger til vores kunder.

Stærkt team sikrer individuelle boligløsninger i høj kvalitet

Vores arkitektfirma og byggefirma er en lille organisation med et team på 3 medarbejdere, der består af en arkitekt, bygningskonstruktør og tømrer. Det betyder, at der ikke er nogle mellemled du skal igennem, når du kontakter os. I stedet kan vi fastholde den direkte kontakt med dig som kunde og derigennem skabe en god dialog, der sikrer en større tryghed og tillid i byggeprocessen.

Tillid er en vigtig faktor hos os. Derfor benytter vi også de samme underleverandører, som vi har gjort igennem mange år. Ved at bruge det samme stærke team til udførelsen af alle vores arkitekttegnede huse, sikrer vi, at håndværket altid er det bedste. På den måde kan du have tillid til, at vi altid leverer høj kvalitet.

Ønsker du at vide mere om, hvordan vores tilgang til tegne- og byggeprocessen af et arkitekttegnet hus er, kan du læse mere om vores arkitekttegnede huse her.

Du er også velkommen til at kontakte os på tlf.: 72 20 72 55 eller mail: kontakt@ltm.dk hvis du have et uforpligtende tilbud og vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at gøre din husdrøm til virkelighed.

Arkitektfirma og byggefirma siden 1991

Vores historie går mange år tilbage. LTM Arkitekt- og byggefirma er nemlig en familieejet virksomhed, der har eksisteret siden 1991. Firmaet hed dengang Arkitektfirmaet LTM og lå på Skolevangsvej i Hammel, hvor det blev drevet af Leo Thorndahl Mortensen.

I 2008 overtog hans søn, Nikolaj Thorndahl Mortensen, firmaet, og sammen med Nikolaj Kirsch Kragelund stiftede de LTM Arkitekt- og Byggefirma i 2012. Firmaet flyttede herefter fra Hammel til Silkeborg, hvor vi i dag har tegnestue på Vestergade.

Selvom firmaet siden 1991 har skiftet navn og ejere, er det stadig det samme koncept vi kører med i dag, som det var for 29 år siden. Vores koncept bygger på individualitet, og vores mål er at skabe individuelle arkitekttegnede huse, der er tegnet og bygget på baggrund af personlige ønsker og behov fra vores kunder.

Følg os på instagram