LTM tænker bæredygtighed i byggeriet

Hos LTM tænker vi bæredygtighed ind i byggeriet. Vi er ansvarlige og overvejer, hvordan naturens ressourcer anvendes,uden at gå på kompromis med kvaliteten i husene, vi bygger. Vi har fokus på at bevare naturen og på at energioptimere i alle processer.

Hensyn til miljøet – bevar naturens ressourcer

LTM tænker over, at et hus gennem sin levetid påvirker det miljø, det er placeret i – derfor bruger vi helst materialer, der er gennemtænkte og gennemtestede i forhold til den nyeste viden om bæredygtigt byggeri.

Det bæredygtige byggeri slider mindre på naturen, der spares på ressourcerne, og genanvendeligheden er tænkt ind i byggeprojektet.

Det gode indeklima

Du og din familie skal bo og leve i det nye hus –derfor skal danmarkpillen de valg, der er foretaget med hensyn til byggematerialer være nøje gennemtænkte, og materialerne skal samtidig også gerne være genanvendelige.

Kvaliteten af en bygnings indeklima afgøres af den luft menneskene, der lever der, indånder.Hos LTM skaber vi gode indeklimaløsninger med den bedst tænkelige isolering, gennemtestet ventilation og god luftcirkulation. Det termiske indeklima er på plads, når du bygger med LTM. Vi har mange års erfaring, med at skabe et indeklima, man trives i.

Innovation for fremtiden

Bæredygtighed baner vej for innovation, udvikling af bedre materialer og derigennem bedre huse, der gavner både miljø, men også pengepung. Vi rådgiver dig til alternativ opvarmning af din bolig; fjernvarme, jordvarme, luftvarmepumpe, solceller eller andre energivenlige opvarmningsformer. Det er også vores store interesse, at din nye bolig bliver så fremtidssikret som muligt.

Ansvarlighed er også god økonomi

Sociale, miljømæssige men bestemt også økonomiske aspekter peger på mange fordele, som kommer bygherre til gode i forbindelse med huse, hvor principperne for bæredygtighed er tænkt ind. Huse, der er fremstillet efter bæredygtige principper, er lettere at videresælge, lettere at leje ud og det er også langt nemmere at få en højere pris for et hus, der er sikret for fremtiden.