Visionen, vi efterlever, er: Vi vil ikke være de største. Vi vil være de bedste.

Når du vælger, at bygge dit drømmehus, skal der ikke være tvivl på nogen fronter. Det er der ikke med LTM – hos os får du nemlig kun det allerbedste.

Individuelt og tidsløst

Vi tegner så ideén holder. Boligen skal være fremtidssikret og passe til det liv, du og din familie lever. Kort sagt står LTM for kvalitetsbyggeri: Nu og langt ud i fremtiden.

Kvalitet

God kvalitet er en værdi for os. Et hus er den ydre ramme omkring vores liv og hverdag. Boligen afspejler, hvem vi er, vores livsmønstre, interesser og personlighed.

Materialerne, huset bygges af, skal matche livet, der leves – og her går vi ikke på kompromis; du skal have kvalitet i dit liv. Derfor tilbyder vi kun individuelle løsninger af den bedste slags.

Vores erfaring giver dig tryghed

Med mere end 20 års erfaring og over 300 individuelt tegnede huse giver vi dig tryghed i byggeprocessen – lige fradet allerførste møde, til du får nøglerne til dit nye hjem.

Samarbejdet vi indgår, drejer sig om at gøre tanker om nyt hus virkelige. Til at indfri dine drømme har vi et fast team af arkitekt, bygningskonstruktør og tømrer. Underleverandørerne vi bruger, har vi samarbejdet med i mange år, og derfor ved vi, at de lever op til LTM’s høje standarder.

Sikret for fremtiden

LTM står for tidløs kvalitetsarkitektur, som lever op til fremtidens miljø- og energikrav. Fokus på lavenergi, godt indeklima og miljøvenlige løsninger lever op til de øgede krav om energirigtigt byggeri. Alle LTM hustyper er lavenergiklasse 2, og der er mulighed for at vælge 2020 løsninger til – alt efter, hvad du ønsker for din nye bolig.

At bygge fremtidssikret handler også om, at vi hos LTM har miljøvenlige konstruktioner og materialer, der giver boligen lang levetid og et minimum af vedligeholdelse.

Personlig kontakt

En personlig kontakt til dig som bygherre gennem hele processen sikrer, at vi hele tiden tager hånd om projektet og opnår den høje kvalitet i byggeriet.

LTM’s visioner og værdier er din garanti for en bolig, der lever op til dine drømme og krav til et hjem, som er godt at leve i.

Vi glæder os til at gøre din boligdrøm virkelig.