Energi og energirigtighed er et væsentligt tema, når du bygger sammen med os. Dit hus skal bruge energi, for at du kan leve i det. Med gennemtænkte optimerede muligheder kan dit nye hus fremtidssikres.

Vi tænker energi alternativt sammen med dig. Vi vil skabe de bedste løsninger. Hvad enten du vælger Klassisk Længehus, Patriciervilla, Moderne Funkishus med speciel taghældning eller et LTM Sommerhus, så kan vi opføre din husdrøm som Lavenergihus efter de gængse standarder for 2015 eller 2020 huse.

Isolering

Husets isolering er et kapitel for sig, og vi har stor erfaring i at anvende kvalitetsmaterialer med lang levetid. Din bolig bliver ikke kun rigtig isoleret, men får også en fremtidssikring, der er god både for miljøet og for pengepungen.

Opvarmning

Fjernvarme, jordvarme, luftvarmepumpe, solceller eller andet, vi garanterer, at du får et fremtidssikret hjem af højeste kvalitet. Vi tænker det gode indeklima, isolering og naturligvis ventilation ind og ved, at der skal være nøje overensstemmelse, så du og familien trives i den nye bolig.