Projekter – Find inspiration i vores nøglefærdige huse

Vi har mange års erfaring med at tegne og bygge arkitekttegnede huse og har gennem årene været med til at skabe mere end 300 individuelle huse. Vores projekter viser et bredt udsnit af, hvad vi kan, og du finder derfor også både arkitekttegnede huse i 2 plan og i ét plan samt forskellige typer af konstruktioner, herunder både funkishuse og klassiske huse.

Der er dermed masser af muligheder, når det kommer til et arkitekttegnet hus, og vi er derfor overbeviste om, at vi kan finde en boligløsning, der passer til din stil og smag. Herunder kan du se et udsnit af nogle af de individuelle huse vi tidligere har lavet og måske selv finde inspiration til bygningskonstruktion, lysindfald og indretning til din nye drømmebolig.

Vi bygger individuelle nøglefærdige huse

Som det kan ses af vores projekter, er der ikke to huse, der er ens. Hos LTM Arkitekt- og Byggefirma har vi nemlig ingen standardboligløsninger. Vi tegner og bygger nøglefærdige huse med udgangspunkt i dine individuelle behov og ønsker, så du får et arkitekttegnet hus med dit helt eget personlige præg. Det betyder dermed også, at du selv har indflydelse på alt lige fra planløsning til materialer og arkitektoniske stil. Læs mere om vores arkitekttegnede huse her.

At vi ikke har nogle standardløsninger, betyder dog ikke nødvendigvis, at det er dyrt. Et arkitekttegnet hus er generelt dyrere end et standard-typehus, da varen og kvaliteten er en helt anden. Når du får os til at bygge dit nøglefærdige hus, har du dog en lang række af muligheder i forhold til planløsning, kvalitet af materialer, stil og finish, som kan have indflydelse på den samlede slutpris. Du kan med andre ord selv være med til at bestemme slutprisen på dit nøglefærdige hus på baggrund af dine valg.

Selvom vores boligløsninger er individuelle og skabt med udgangspunkt i de mennesker der bor i dem, kan de stadig være bygget op omkring en bestemt hustype. Mange af de arkitekttegnede huse, som vi har skabt er bygget som enten et funkishus med et fladt tag i et eller som et klassisk hus med saddeltag.

Vores nøglefærdige huse begrænser sig dog ikke kun til disse to muligheder, og der findes en lang række af andre hustyper og planløsninger, som du kan vælge imellem.

Kontakt os på 72 20 72 55 eller på kontakt@ltm.dk for at høre mere om dine muligheder for et individuelt arkitekttegnet hus.

Her er et udsnit af projekter vi har lavet

 

Moderne og minimalistisk villa med recesmurværk

 

 

Moderne pudset hus med trælister

 

 

Eksklusiv klassisk villa med fantastisk beliggenhed

 

 

Moderne hus med træbeklædning og kobberinddækning

 

 

Råt og moderne arkitekttegnet sommerhus ved strandkanten

 

 

Minimalistisk hus med moderne 70’er inspireret stil

 

 

Moderne og minimalistisk funkishus

 

 

Minimalistisk træhus med forskudt plan

 

 

Lyst og minimalistisk hus med forskudt plan

 

 

Stort moderne landsted med orangeri

 

 

Arkitekttegnet hus med en spændende arkitektonisk stil

 

 

Minimalistisk funkishus med flot havudsigt

 

 

Moderne trempelhus

 

 

Funkisinspireret pudset hus med træfelter

 

 

Moderne landejendom med saddeltag

Flere projekter og billeder

Se endnu flere projekter og billeder via vores profil på houzz.dk.

Vi ligger løbende vores projekter op på houzz.dk.

Besøg LTM på houzz.dk

LTM Funkishus

En af mulighederne når du får bygget et nøglefærdigt hus hos LTM er et funkishus. Funkishuset er enkelt og funktionelt, og har en stram grundplan med rene linjer, der giver huset karakter. Derudover har funkishuset store vinduespartier i let og spinkel konstruktion, der sammen med et fladt tag og kubisk grundform skaber en markant og flot stil.

Det moderne funkishus har en lethed og transparens, som passer godt til den skandinaviske smag. Huset har karakteristiske træk fra Bauhausperioden og fra datidens førende arkitekter, der præger den rene æstetik.

Med et funkishus fra LTM får du dermed et rummeligt hus med en god pladsudnyttelse og med masser af plads til fleksibilitet i den personlige indretning.

Læs mere om LTM funkishuse

LTM Klassisk hus

En anden mulighed når du får bygget et nøglefærdigt arkitekttegnet hus hos LTM er et klassisk hus. Et klassisk hus fra LTM er baseret på traditionsrige former og materialer. Dog vil vi altid præge huset i en moderne retning, så det passer til den tid vi lever i med de ønsker, drømme og behov, som mennesker og familier har i dag.

Et klassisk præget hus kan i mange tilfælde være det smukkeste og mest optimale, da det passer ind de fleste omgivelser og kan udformes på mange forskellige måder. Det kan f.eks. være et trempelhus eller et længehus med sadeltag, der med den rektangulære og kompakte form er en optimal måde at bygge hus på, fordi alle kvadratmeter i boligen kan udnyttes fuldt ud.

Læs mere om LTM Klassiske huse

Følg os på instagram