Arkitekttegnet hus med en spændende arkitektonisk stil

Her ses et lidt mere specielt byggeri, som bygherre har fået en ekstern arkitekt til at tegne og LTM til at bygge. Huset skiller sig ud fra de traditionelle klassiske villahuse og funkisinspirerede huse med sin spændende arkitektoniske stil og æstetiske udtryk.

 

Se flere billeder Kontakt os

 

Leg med facaden og den arkitektoniske stil

På huset har vi lavet recesmurværk, skråt murede ender og forskellig taghældning, der giver huset et spændende og flot arkitektonisk og æstetisk udtryk. Huset er desuden bygget med speciallavet aflange mursten, træbeklædning samt høje sorte vinduespartier, der skaber en flot kontrast til de lyse mursten.

På huset har vi derudover lavet skrå træbeklædte udhæng i forskellig bredde, der giver spil og karakter til huset, og som samtidig fungerer som overdækning over den store træterrasse. På terrassen har vi bygget tre havemure i samme stil som huset, som skaber et flot æstetisk udtryk og gør huset og haven mere dekorativ.

Lyst og moderne arkitekttegnet hus

Indgangspartiet til huset er lavet af kostet beton, hvilket skaber en nem passage ind til og rundt om huset. Træder man derimod indenfor i huset bliver man mødt af lyse rum med hvide vægge, hvidt loft og lyse trægulve. De store og høje vinduespartier giver desuden masser af lys ind i huset, hvilket også er med til at gøre huset lyst og indbydende

I dele af huset har vi valgt at trække facadevæggen ind. Dette er med til at binde den udvendige facade og de indvendige rum sammen og bryder samtidig med de hvide vægge. På samme måde skaber de store sorte vinduespartier også en markant kontrast til de hvide vægge og det lyse trægulv. Tilsammen er det med til at give huset mere liv og karakter.

Til dette hus havde kunden et ønske om et moderne hus med et anderledes arkitektonisk design og et flot æstetisk udtryk. Her hjalp vi derfor kunden med at skabe et hjem med et spændende arkitektonisk udtryk og moderne, lyse rum med plads til hele familien.

Vi bygger huset efter dine individuelle ønsker

Når du får os som samarbejdspartner til dit nye byggeprojekt, hjælper vi dig med at bygge din fremtidige bolig ud fra dine specifikke individuelle ønsker. Hvad end du ønsker et hus med et klassisk udtryk eller et hus som dette, hvor der er leget med det arkitektoniske design og kælet for detaljerne, kan vi hjælpe dig.

Hos LTM tegner og bygger vi dit hus, så det lever op til dine standarder og krav i forhold til både kvalitet, stil og design. Når du får os til at bygge dit hus, har du dermed indflydelse på alt lige fra planløsning til finish, så du får den helt rette boligløsning til dig.

Du kan læse mere om vores arkitekttegnede boliger her. Vil du se, hvilke andre byggeprojekter vi har lavet, kan du også kigge med her. Vi har bygget mange forskellige typer arkitekttegnede huse igennem årene, og der er derfor også stor sandsynlighed for, at du her vil kunne finde inspiration til din fremtidige drømmebolig.

Galleri

Find inspiration fra vores andre projekter på instagram