Eksklusiv klassisk villa med fantastisk beliggenhed

Dette flotte hus er et projekt, som vi har overtaget, arbejdet videre på og færdigudført ud fra kundens specifikke ønsker. Huset er et klassisk hus i 2-plan med saddeltag, som har en fantastisk beliggenhed. Husets materialer, arkitektoniske design og stil bærer i høj grad præg af eksklusivitet og kvalitet. Dette er ikke helt tilfældigt, da huset netop også har en eksklusiv beliggenhed ned til strandvejen i Aarhus.

Se flere billeder Kontakt os

 

Spil mellem kontraster udvendig og indvendig

Huset er fuldmuret med gule Petersen teglsten, der står i flot kontrast til husets sorte tag, sorte vinduer og messingfelter på husets facade. På husets bagside har vi bygget udendørsbruser og skur i sort træ, der ligeledes står i flot kontrast til den gule murstensvæg.

Spillet og kontrasten mellem det gule, sorte og messing er således gennemgående for husets udvendige såvel som indvendige arkitektoniske design. Træder man indenfor i huset, vil man nemlig også her kunne fornemme samspillet mellem den gule murstensfarve, den sorte farve og messingen.

Her går den gule facademur igen, idet den er trukket indenfor i entréen ved trappen, der adskiller stueetagen og første etage. Trappens sorte farve og messinggelænder er sammen med den gule blankmur således med til at binde den udvendige og indvendige facade sammen.

Klassisk villa med snedkerinventar og messingarmaturer

Huset har et gennemført stilmæssigt udtryk med snedkerinventar, messingarmaturer, listelofter med spots og integreret højtaler. Der er i høj grad kælet for detaljerne i huset, hvilket også kommer til udtryk på det ene badeværelse, hvor der i stedet for almindelige badeværelsesfliser er brugt flotte lyse strandsten til gulvet. Disse strandsten fungerer som en lille hilsen til den fantastiske beliggenhed ned til vandet. Sammen med messingarmaturerne og snedkerinventaret giver de desuden et eksklusivt udtryk til huset.

I huset har vi derudover lavet en flot rustik vinkælder, hvor der også er lavet listeloft. Vinkælderen fungerer også som opholdsrum, hvor der i midten af rummet er et rustikt spisebordssæt i træ med nok siddepladser til, at parret kan invitere venner og bekendte over til en hyggelig aften.

På første sal er der store vinduespartier, der sammen med loft til kip er med til at gøre rummet større, lysere og mere indbydende. Fra første sal er der desuden adgang til to altaner gennem store skydedørspartier, hvor familien kan nyde de varme sommeraftener. Altanerne har glasværn og overdækning med listeloft i cedertræ.

Få os som arkitekt og byggepartner til dit nybyg

Dette hus, som er bygget ud fra kundens ønsker, har en meget eksklusiv og gennemført stil. Her er intet overladt til tilfældighederne, og det kan ses. Skal vi hjælpe dig med at tegne og bygge dit nye arkitekttegnede hus, har du også selv mulighed for at sætte dit eget personlige præg på huset både i forhold til arkitektonisk design, rumfordeling, materialer og finish.

Med et arkitekttegnet hus har du således medbestemmelse på mere end blot indretningen, og du bestemmer derfor selv, hvordan dit nye drømmehus skal se ud. Vi hjælper dig med tegne- og byggeprocessen, så du får det hus du drømmer om. Du kan læse meget mere om processen, når du får tegnet og bygget et arkitekttegnet hus hos LTM her.

Galleri

Find inspiration fra vores andre projekter på instagram