Funkisinspireret pudset hus med træfelter

Dette flotte, minimalistiske hus har vi hos LTM hjulpet bygherre med at bygge på en skrånende grund, med en fantastisk udsigt udover vandet. Bygherres ønske var et lyst og moderne hus med en elegant minimalistisk arkitektur. På baggrund af disse ønsker hjalp vi kunden med at bygge et smukt hvidt pudset hus med en skarp finish.

Det arkitekttegnede hus har en masse flotte detaljer både udvendig og indvendig, som gør, at huset skiller sig ud og fremstår både moderne og eksklusivt. Huset er bygget i en funkisinspireret stil med fladt tag og en hvid pudset facade, som giver huset et moderne udtryk.

Noget der er særligt karakteristisk ved dette hus, er det svævende udhæng på skråningen. I stedet for at tilpasse huset til hældningen på grunden, har vi efter bygherres ønske bygget huset med et svævende udhæng over grunden. Dette giver huset et meget smukt og elegant udtryk, der på fantastisk vis bidrager til den skarpe, moderne og minimalistiske arkitektur.

Se flere billeder Kontakt os

 

Hvidt pudset hus med træfelter

På husets udvendige del er der valgt at kombinere den hvide pudsede facade med træfelter. Dette skaber en flot kontrast, og giver samtidig noget spil og varme til huset. Ved hoveddøren og vinduerne er der valgt at lave egetræsrammer, som passer til træfelterne, og som derved skaber en rød tråd i forhold til husets æstetiske udtryk.

Vinduerne er generelt store gulv-til-loft vinduer, der giver masser af lys ind i husets forskellige rum. Derudover er alle døre lavet med store vinduespartier, der gør, at de ligner vinduer. Dette giver huset et minimalistisk, moderne og stilrent udtryk.

Indenfor i huset er der valgt at holde den minimalistiske stil med hvide vægge og loft, lyst trægulv og ovenlysvinduer, der gør huset lyst og indbydende. I entréen og soveværelset er der desuden valgt at lade træfelterne gå igen for at skabe en dynamik og kontrast til de hvide vægge og skabe samspil mellem ude og inde.

Stor tagterrasse med flot udsigt

Et af målene med at bygge dette smukke, minimalistiske hus var at give husets beboere mulighed for at nyde den flotte udsigt. Huset har nemlig en eksklusiv beliggenhed med en fantastisk udsigt til vand og den omkringliggende smukke, grønne natur. Der er derfor valgt at lave en stor tagterrasse med glasværn, hvorfra det er muligt at nyde udsigten over skråningen.

Tagterrassen er overdækket med undtagelse af en åbning i tagkonstruktionen, hvilket giver mulighed for at sidde i både sol og skygge. På tagterrassen er der lavet god plads, så der er flere opholdsmuligheder og plads til både at hygge om eftermiddagen og spise ude om aftenen.

Få hjælp til at bygge dit nye arkitekttegnet hus

Hos LTM er ikke to af de huse vi bygger ens. Vi går nemlig op i at skabe unikke, arkitekttegnede huse, som lever op til vores kunders individuelle ønsker og behov. Vi kan hjælpe med både at tegne og bygge dit nye hus, så du får det præcis, som du ønsker det. Vi er samtidig med dig igennem hele processen, så du får den perfekte boligløsning til dig.

Når du får os til at tegne og bygge dit hus, er det helt op til dig, hvordan dit nye hus skal se ud. Måske har du et ønske om at få et minimalistisk pudset hus i funkisstil, eller måske drømmer du om et klassisk villahus med saddeltag. Uanset hvilken stil du ønsker, kan vi hjælpe dig med at gøre din drøm om et unikt arkitekttegnet hus til virkelighed.

Læs mere om vores arkitekttegnede huse her. Vil du have inspiration til din nye bolig, kan du også se vores andre byggeprojekter her.

Galleri

Find inspiration fra vores andre projekter på instagram