Lyst og minimalistisk hus med forskudt plan

Her ses et flot funkisinspireret hus, som bygherre har fået en ekstern arkitekt til at tegne og LTM til at bygge. Vi har for nylig lavet 5 års eftersyn på huset, og det ser stadigvæk lige så flot ud, som da det var færdigbygget.

Huset er bygget i 1 plan med et forskudt plan, som er med til at give huset et spændende arkitektonisk udtryk både udvendig og indvendig. Huset er desuden bygget i en minimalistisk og funkisinspireret stil med fladt tag, pudset facade og kæmpe vinduespartier, der giver huset et rent og enkelt udtryk. På huset facade har vi desuden lavet træbeklædning samt aflange vinduer og hjørnevindue, der giver dynamik til huset og et flot æstetisk udtryk.

På huset har vi derudover lavet et stort overdækket indgangsparti, der giver huset karakter samtidig med at det skaber læ for regn og slud, når familien skal låse sig ind, eller der kommer gæster på besøg.

Se flere billeder Kontakt os

 

Lyse indbydende rum med rene linjer

Den minimalistiske stil og de rene linjer på husets facade gør sig også gældende for husets indre. Inde i husets forskellige rum har vi således lavet hvide vægge, hvide gipslofter med akustikfelter samt flotte Norparquet plankegulve i træ. Huset har desuden et stort køkkenalrum med indbygget niche, hvidt køkkeninventar samt en hvid køkkenø med enkle og rene linjer.

Mellem husets rum har vi lavet rumhøje indvendige skydedøre, der er skjult i væggen, så de går i ét med møblet og ikke kan ses. De indvendige skydedøre gør det dermed muligt at skabe åbne rum, som samtidig kan lukkes til, hvis familien ønsker mere lukkede rum.

Moderne hus med store vinduespartier

I flere af husets rum har vi lavet store gulv til loft vinduespartier med egetræsrammer, der skaber masser af lys ind i husets rum. I gangen har vi blandt andet også lavet ovenlys, der er rammet i, så man hverken kan se karm eller ramme. Dette er med til at skabe lys og rene linjer i huset.

De hvide farvenuancer samt de mange store vinduespartier spiller godt sammen med det mørke trægulv og er med til at gøre huset lyst og indbydende. Badeværelset har vi ligeledes valgt at holde i samme lyse minimalistiske stil som i de øvrige rum. Her har vi lavet store fliser på gulvet, hvide vægge og loft, indbygget toilet og hvide enkle badeværelsesmøbler.

Fra køkkenalrummet er der adgang gennem de store vinduespartier til en stor træterrasse. Terrassen har ligesom indgangspartiet overdækning, der går ud fra husets tag. Dette forhindrer, at der ikke sker overophedning samt giver familien et fint opholdsområde i skyggen på de solrige sommerdage.

Skal vi hjælpe dig med at tegne og bygge din drømmebolig?

Målet med dette hus var at skabe et moderne og minimalistisk hjem med lyse og åbne rum. Vi valgte derfor at bygge huset med en pudset facade, fladt tag og flere store vinduespartier for at skabe et enkelt æstetisk udtryk og masser af lys. Det forskudte plan gør, at huset får et mere spændende arkitektonisk udtryk og giver huset mere karakter.

Når du får os som samarbejdspartner til dit byggeprojekt, er det dog helt op til dig, hvordan din bolig skal se ud. Vi tegner og bygger huset ud fra dine specifikke ønsker til rumfordeling, arkitektonisk stil og finish, så du får det hus du drømmer om.

Bliv inspireret til dit nye drømmehus ved at tage et kig på vores mange andre projekter. Har du allerede et tegnet projekt, som du gerne vil have os til at bygge, er du også mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Galleri

Find inspiration fra vores andre projekter på instagram