Minimalistisk funkishus med flot havudsigt

Dette hus er tegnet og bygget af LTM, og har en fantastisk beliggenhed med en smuk udsigt ud over havet. Huset er fuldmuret og bygget i 2-plan med en hvid vandskuret facade. Det er inspireret fra funkisstilen og har en meget moderne og minimalistisk stil med fladt tag og enkle stilrene linjer.

På huset har vi lavet store vinduespartier med udvendig solafskærmning i form af integrerede skodder. De integrerede skodder giver en flot æstetisk solafskærmning, samtidig med at de hjælper med at regulere varmeindstrålingen fra solen og nedbringer temperaturen i husets opholdsrum.

De store vinduespartier giver dermed masser af lys ind i husets opholdsrum, mens den udvendige solafskærmning giver mulighed for afskærmning af solens stråler, hvilket sikrer et bedre indeklima.

Se flere billeder Kontakt os

 

Moderne og minimalistisk hus

Indenfor i husets rum kommer den moderne og minimalistiske stil også til udtryk. Her har vi lavet hvide vægge, hvidt loft med akustikfelter samt lyst trægulv. I husets soveværelse og kontor har vi dog valgt at gøre nogle af væggene lidt mørkere og mere rustikke, hvilket er med til at skabe noget spil til rummene.

Inventaret og interiøret i huset er enkelt med rene linjer og holdt i farvenuancer som grå, hvid, sort samt træ. I husets badeværelser har vi desuden lavet store grå fliser samt hvide vægge, der matcher det stilmæssige udtryk i opholdsrummene.

På det ene af badeværelserne har vi bygget et højtsiddende vindue, der giver lys ind på badeværelset. På badeværelset har vi desuden lavet murstensvægge, der separerer bruser, håndvask og toilet, hvilket er med til at gøre bruse- og toiletområdet lidt mere lukket og privat.

Fra det ene badeværelse er der adgang ud til terrassen, der går hele vejen rundt om huset. Her er der på husets ene side installeret udebruser, mens der på husets modsatte side er lavet opholdsplads, hvor parret kan nyde de skønne solskinstimer.

Stor tagterrasse med udsigt

Målet med dette hus var at skabe et moderne hus med en minimalistisk og funkisinspireret stil, der samtidig gav parret mulighed for at nyde udsigten. Da byggegrunden har en fantastisk beliggenhed og er placeret med en skøn udsigt ud til vandet, valgte vi derfor at lave en stor tagterrasse med glasværn, der gav parret mulighed for at nyde udsigten til fulde.

Tagterrassen vender ud mod vandet, hvilket giver de perfekte udsigtsmuligheder, og fortsætter videre om på husets gavl. Der er dermed masser af plads og mange opholdsmuligheder, der gør det muligt at nyde den skønne udsigt fra flere forskellige vinkler.

Vi hjælper dig med at skabe det hus du drømmer om

Dette hus har LTM fået mulighed for både at tegne og bygge. Går du med drømmen om et arkitekttegnet hus, hjælper vi også gerne dig med at tegne og bygge dit fremtidige drømmehus. Hos os er vi med dig hele processen igennem, hvilket sikrer dig en bolig, der lever op til dine præcise ønsker og krav.

Har du byggegrunden, har vi kompetencerne til at skabe det perfekte hus til dig. Du kan læse mere om, hvordan processen foregår, når du får LTM til at tegne og bygge dit individuelle arkitekttegnede hus her. Du kan også finde inspiration til dit nye byggeprojekt ved at kigge på, hvilke andre arkitekttegnede huse vi har bygget her.

Galleri

Find inspiration fra vores andre projekter på instagram