Minimalistisk hus med moderne 70’er inspireret stil

Dette fine minimalistiske hus har bygherre fået LTM til både at tegne og bygge. Bygherres ønske var et moderne og minimalistisk hus med en 70’er inspireret stil. Ud fra kundens ønske valgte vi derfor at bygge huset med gule mursten, sorte træfelter og store sorte vinduer indvendig og udvendig. Huset har desuden et fladt tag med tagpap samt en sort hoveddør.

De sorte træfelter, vinduer og hoveddør skaber en fin kontrast til de gule mursten og giver samtidig huset karakter. Til huset har vi bygget en fin overdækket stenterrasse med masser af opholdsplads. Overdækningen sikrer både mod overophedning og giver samtidig læ, så familien kan nyde de varme sommerdage og tænde op for grillen på terrassen.

Fra hoveddøren har vi desuden lavet en stentrappe, der fører ned til garagen, som ligger i et lavere plan end huset. Garagen har vi valgt at lave med sort træbeklædning, der spiller sammen med de sorte træfelter på husets facade.

Se flere billeder Kontakt os

 

Hus med modernistisk og 70’er inspireret stil

Både husets facade og indvendige del er præget af en kombination af en moderne og minimalistisk stil og en 70’er inspireret stil. Træder man indenfor, bliver man mødt af en flot lys gang med et stort vindue for enden, der gør gangen lys og imødekommende.

I husets opholdsrum har vi lavet lyst trægulv, hvide vægge og hvide gipslofter med akustikfelter, der er med til give huset et lyst, enkelt og moderne udtryk. Mellem husets forskellige rum har vi desuden valgt at lave gennemblik igennem huset, hvilket får huset til at fremstå større og mere åbent.

I stuen har vi valgt at lade facadevæggen gå igen og bruge facadestenene på den ene væg. Her har vi desuden lavet et sort gulv til loft vindue, der sammen med facadestenene bryder med de hvide vægge og giver huset et 70’er inspireret udtryk.

De sorte vinduer går igen i alle husets rum og skaber en flot kontrast til de klassiske hvide vægge. Samtidig er de også med til at skabe et samspil mellem husets forskellige rum. På badeværelset har vi for eksempel lavet en brusevinge med en sort ramme ligesom ved vinduerne. Dette er med til at skabe en genkendelighed i forhold til de øvrige rum og giver huset et gennemført æstetisk udtryk.

Stort gennembelyst køkkenalrum

I huset har vi bygget et stort køkkenalrum med hvidt køkkeninventar, køkkenniche og køkkenø. Over køkkenet har vi lavet et stort ovenlys, hvilket er med til at oplyse køkkenet. I køkkenalrummet har vi på husets ene side desuden bygget et aflangt vindue, mens der på husets modsatte side er lavet store gulv til loft vinduespartier.

De aflange vinduer går igen i husets soveværelse og badeværelse, mens de høje vinduer går igen i husets stue. De forskellige typer vinduer skaber således en dynamik til huset, samtidig med at de giver masser af lys ind i rummene.

Fra både køkkenalrummet og stuen har vi foruden de store høje vinduespartier lavet en dobbeltrettet skydedør, der giver udgang til terrassen. Dette skaber en nem adgang til terrassen fra både stuen og køkkenalrummet og bringer samtidig det udvendige med ind i rummet.

Få et arkitekttegnet hus med dit personlige præg

Dette hus har vi tegnet og bygget ud fra bygherres ønske om et minimalistisk hus med en modernistisk og 70’er inspireret stil. Vi valgte derfor at lade spillet og kontrasten mellem de hvide vægge, den gule facademur og de sorte træfelter og vinduer være gennemgående for husets æstetiske udtryk.

Når vi hjælper dig med at tegne og bygge dit nye hus, har du rig mulighed for at sætte dit helt eget personlige præg på huset. Vi tegner og bygger nemlig huset ud fra dine specifikke ønsker i forhold til arkitektonisk stil, planløsning, rumfordeling, materialer og design.

Med et arkitekttegnet hus hos LTM får du altså masser af indflydelse i forhold til, hvordan dit drømmehus skal se ud. Du kan læse mere om tegne- og byggeprocessen her. Se også vores mange andre byggeprojekter og bliv inspireret til dit nybyggeri her.

Galleri

Find inspiration fra vores andre projekter på instagram