Minimalistisk træhus med forskudt plan

Hos LTM Arkitekt- og byggefirma tegner og bygger vi ikke kun klassiske villahuse, men også mange andre hustyper. Her ses et lidt anderledes hus, som skiller sig ud fra mængden i forhold til den arkitektoniske stil. Huset har desuden også været indstillet til en arkitektpris.

Dette fine minimalistiske træhus er bygget i 2-plan med fladt tag og et forskudt plan, der giver det et spændende arkitektonisk og æstetisk udtryk. Huset er beklædt med træbeklædning og har både lodrette og vandrette vinduespartier, hvilket er med til at skabe en god dynamik til huset.

Huset har en meget minimalistisk stil, idet det fremstår meget enkelt med rene linjer, såvel udvendig som indvendig. Det spændende arkitektoniske design giver dog samtidig et lidt moderne udtryk til huset.

Se flere billeder Kontakt os

 

Gennemgående kontrastspil ude og inde

På huset har vi valgt at lave sorte vinduespartier både inde og ude. Den sorte farve går desuden igen på både hoveddøren, taget og garageporten. Tilsammen skaber de en flot kontrast og kant til den lyse træbeklædning på husets facade.

Indvendig er de sorte vinduer med til at skabe en markant indramning af vinduerne og giver karakter til rummene. Indenfor går den sorte farve desuden igen i køkkeninventaret samt i det nøje udvalgte interiør i køkkenalrummet.

Den sorte farve er dermed gennemgående for det udvendige såvel som det indvendige æstetiske udtryk. På samme måde har vi valgt at benytte træ som et af de gennemgående materialer på både husets facade og indvendig. I husets rum er lavet listelofter, trægulv og lyst snedker inventar, der står i flot kontrast til den sorte farve.

Køkkenalrum med adgang til overdækket terrasse

Som det også kan ses på billederne, har dette hus et flot køkkenalrum med gulv til loft vinduespartier, der giver masser af lys ind i køkkenalrummet. Fra de store vinduespartier er der desuden adgang til en flot terrasse. Terrassen er overdækket, hvilket sikrer mod overophedning, og gør det muligt at sidde i skygge på varme sommerdage.

Overdækningen spiller samtidig sammen med køkkenalrummet. På terrassen har vi nemlig ligesom i køkkenalrummet valgt at lave hvid væg og listelofter, hvilket på elegant vis er med til at binde køkkenalrummet og terrassen sammen.

På terrassen er der desuden en smuk udsigt ud over de naturrige omgivelser, hvilket gør terrassen til et perfekt opholdssted for ro og afslapning.

Vi bygger huse med forskellige arkitektoniske design

Hos LTM kan vi lidt af hvert, og vi tegner og bygger derfor både klassiske villahuse med saddeltag og funkisinspirerede huse med fladt tag. Vi bygger dog også huse som dette, der med et forskudt plan og træbeklædning giver et spændende arkitektonisk og æstetisk udtryk til huset.

Uanset om du drømmer om et klassisk villahus, et moderne funkishus eller et hus som dette, hvor der er leget med den arkitektoniske stil, kan vi derfor hjælpe dig med både at tegne og bygge dit drømmehus. Vi bygger huset, der lever op til dine krav og ønsker, og som kan være med til at skabe de perfekte rammer om dagligdagen.

Har du allerede fundet den ideelle byggegrund, og mangler du bare en arkitekt eller et byggefirma til at tegne og bygge dit fremtidige drømmehus? Så tøv ikke med at kontakte os. Du er også velkommen til at tage et kig på nogle af de andre projekter vi har lavet igennem årene her.

Galleri

Find inspiration fra vores andre projekter på instagram