Moderne hus med træbeklædning og kobberindækning

Dette fine ét-plans hus har kunden fået en ekstern arkitekt til at tegne og LTM til at bygge. Bygherres ønske var et hus med en moderne stil, som samtidig var lidt 70’er inspireret. Ud fra kundens ønske valgte vi således at bygge huset med forskellige typer materialer og farvekombinationer.

Huset er bygget med gule Petersen tegl til de murede ydervægge. Derudover er der brugt cedertræ som træbeklædning til ydervæggene samt kobber til facadeinddækningerne. Cedertræet går desuden igen ved alle overdækninger på huset.

Til huset har vi derudover bygget en fuldt integrereret garageport med samme beklædninger og kobberinddækninger som på huset. Ved at bruge de samme materialer til både huset og garageportene bindes de to bygninger sammen, hvilket skaber et mere ensartet æstetisk helhedsindtryk af huset.

Se flere billeder Kontakt os

 

Kombination af den moderne stil og 70’er stilen

Ligesom husets facade er også den indvendige del af huset bygget med udgangspunkt i kundens ønske om en kombination af en moderne stil og en 70’er inspireret stil. I gangen bliver man mødt af to rumhøje finér skydedøre i 70’er stil, der giver familien mulighed for at lukke af til gangen fra køkkenalrummet. I stuen er facadevæggen desuden trukket indenfor, hvilket bryder med de klassiske hvide vægge, der er i de øvrige rum. I alle opholdsrum er der lavet et moderne gipsloft med akustikfelter samt plankegulve.

På huset har vi lavet sorte vinduesrammer både indvendig og udvendig for at skabe en kontrast til de gule mursten, cedertræet og kobberinddækningerne. Den sorte farve går desuden igen på hoveddøren samt i inventaret i køkkenalrummet, hvilket også skaber en flot kontrast til de hvide vægge og loft.

De store rumhøje vinduespartier og ovenlyset i huset sikrer, at der kommer masser af lys ind i rummene. Samtidig har vi lavet indmurede dørkarme og skydedøre i flere af rummene, hvilket gør, at rummene virker større og mere åbne.

Stor terrasse og overdækning

Til huset har vi både lavet en stenterrasse på husets front samt en stor træterrasse på husets bagside. Med to terrasser har familien mulighed for at sidde ude og nyde både morgen- og aftensolen. På husets bagside har vi blandt andet også lavet et overdækket yderrum mellem husets vægge, der både skærmer for solen på varme sommerdage, og samtidig forlænger tiden man kan være ude på terrassen om sommeren.

På husets terrasse er vi desuden bygget en udebruser, hvorfra der er direkte adgang gennem en skydedør til badeværelse og badekar. Skydedøre ud til terrassen er med til at binde inde og ude sammen, og gør det desuden nemmere for familien at komme ind og ud fra udebruseren til badet indendørs.

Vi bygger dit nye hus i den stil du ønsker

I dette hus var ønsket fra kunden at kombinere det moderne hus med en 70’er inspireret stil. Når du får os til at bygge dit hus, tager vi altid udgangspunkt i de ønsker, du har til dit hus. Vi tegner og bygger således dit nye arkitekttegnede hus, så det lever 100% op til dine ønsker i forhold til stil, design og rumfordeling.

Det betyder dermed også, at du ikke skal gå på kompromis, når du får os til at bygge dit nye hus. Her kan du læse mere om, hvad det vil sige for dig at få bygget et arkitekttegnet hus hos LTM. Se også, hvilke andre projekter vi har lavet her.

Galleri

Find inspiration fra vores andre projekter på instagram