Moderne landejendom med saddeltag

Langt ude på landet i flotte, naturrige omgivelser ligger denne smukke, moderne landejendom, som LTM har haft fornøjelsen af at bygge. Huset har en fantastisk beliggenhed lige ned til en hyggelig sø og med udsigt til grønne omgivelser, så langt øjet rækker.

Bygherres ønske om et moderne hus på landet, endte ud i en perfekt sammensmeltning af en landlig og moderne bolig. Huset er bygget med sorte mursten og sort tag med tagpap, som står i flot kontrast til de lyse træfelter på husets facade. Taget er et saddeltag, hvilket giver fylde til huset, og skaber et mere landligt udtryk.

Til huset har vi lavet en stor træterrasse på husets forside og bagside. På husets bagside har vi desuden lavet en flot overdækket terrasse med træfelter, som passer til husets facade. Her kan husets beboere med fordel sidde og grille og nyde de varme sommerdage. Overdækningen har desuden spots i loftet, hvilket giver mulighed for at sidde ude på de sene aftentimer.

Se flere billeder Kontakt os

 

Kontrast mellem den mørke facade og de lyse rum

Den moderne og minimalistiske stil på husets facade kommer også til udtryk, når man træder indenfor i huset. Her bliver man dog i stedet mødt af store lyse rum med hvide vægge og hvidt loft med akustikfelter, der skaber en stor kontrast til de mørke facademursten og det sorte tag, og som gør, at huset åbner sig op.

I køkkenalrummet og stuen er der desuden valgt at lave loft til kip, der sammen med de store hvide vinduespartier og lyse trægulve får huset til at virke lysere, større og mere indbydende. Målet med de store vinduespartier på begge sider af køkkenalrummet var desuden at få naturen ind i rummene og give gennemsyn til det flotte naturrige landskab på begge sider af huset.

I det store køkkenalrum er der masser af plads til samvær og hygge. I forbindelse med køkken og spisebordspladsen er der lavet en alkove til hyggelige, afslappede stunder. Mellem køkkenalrummet og stuen er der placeret en hyggelig pejs, der naturligt adskiller de to rum, men samtidig binder dem sammen. Der er generelt i huset en smuk og helt skarp håndværksmæssig finish, der på fantastisk vis afslutter de minimalistiske og moderne løsninger.

Moderne landejendom med træinventar

Når man træder indenfor i huset, vil man tydeligt kunne fornemme kontrastspillet mellem det hvide og det sorte, der er gennemgående for husets udvendige og indvendige æstetiske udtryk. Derudover har vi også valgt at lade træmaterialet gå igen ude og inde for at binde husets indvendige og udvendige del sammen og skabe et gennemført stilmæssigt udtryk.

Til køkkenet og de to badeværelser er der valgt træinventar, der står i flot kontrast op imod de hvide vægge og bløder udtrykket op indvendigt. I stuen og på det ene værelse har vi desuden lavet vinduer med trærammer, der ligeledes skaber en god dynamik og et flot samspil med de hvide vægge.

De lyse træmaterialer er med til at give huset et naturligt præg og understøtter den nordiske stil, som er karakteristisk for indretningen og det indvendige æstetiske udtryk i huset.

Vi bygger alle typer arkitekttegnede huse

Denne flotte moderne landejendom er et samspil mellem et traditionelt landsted og en moderne bolig. Huset har en moderne og minimalistisk stil med en mørk facade og lyse, åbne rum med store vinduespartier, der giver udsigt til den flotte natur. Samtidig har vi valgt naturlige træmaterialer og saddeltag, der understøtter den landlige, nordiske stil.

Hos LTM kan vi bygge alle typer arkitekttegnede huse på alle slags byggegrunde. Uanset om du er til denne hustype, eller du foretrækker et moderne hus i funkisstil, kan vi hjælpe dig med at skabe drømmehuset. Vi har flere års erfaring med både at tegne og bygge unikke arkitekttegnede huse, der lever op til vores kunders individuelle ønsker og krav.

Tag et kig på vores mange andre projekter og lad dig inspirere til dit nye arkitekttegnede hus. Du kan også læse om vores arkitekttegnede huse her, hvis du vil vide mere om mulighederne for et arkitekttegnet hus hos LTM.

Galleri

Find inspiration fra vores andre projekter på instagram