Moderne og minimalistisk funkishus

Dette hus er et moderne funkisinspireret hus med fladt tag. Huset har bygherre fået en ekstern arkitekt til at tegne med ønsket om et lyst hus med en moderne minimalistisk stil. Huset har en pudset facade, der er kombineret med en lys træbeklædning. Dette er med til at skabe et spil på husets facade og giver huset mere personlighed.

På husets facade har vi desuden valgt at lave sorte vinduesrammer, som sammen med det sorte tag skaber en god kontrast til den hvide pudsede husmur. Ved husets front har vi bygget en lang åben træterrasse, der følger husets facade. Fra denne terrasse, har vi lavet en lille flisesti, der går langs husets sider og rundt om huset til husets bagside.

Her har vi bygget en mere privat og intim træterrasse, hvor familien kan nyde solen på varme sommerdage og sidde og grille i ro og fred en skøn sommeraften. Noget af terrassen er overdækket, hvilket sikrer mod overophedning og gør det muligt at sidde i skygge på en varm sommerdag.

Se flere billeder Kontakt os

 

Hus med stort og lyst køkkenalrum

Indenfor i huset har vi lavet et stort og lyst køkkenalrum, der hænger sammen med husets stue. Her har vi lavet to ovenlysvinduer, der oplyser køkkenområdet, samt lavet store og brede loft til gulv vinduespartier ud til både husets front- og bagside.

De store vinduespartier giver masser af lys ind i stuen og får samtidig stuen og køkkenalrummet til at se større og mere åbent ud. Vinduespartierne, der vender ud mod husets bagside, kan desuden åbnes, så de giver adgang til træterrassen på bagsiden af huset. Også i husets øvrige opholdsrum er der lavet store vinduespartier, der sørger for at give lys ind i rummene.

Huset fremstår meget lyst, åbent og indbydende. Dette skyldes en kombination at de store vinduespartier, men også de lyse farver, der går igen i alle husets rum. I alle opholdsrum er der plankegulve i træ, hvide vægge og hvidt loft med akustikfelter. Køkkeninventaret er ligeledes hvidt og minimalistisk, hvilket passer godt sammen med husets øvrige arkitektoniske design.

Indbyggede skydedøre skaber åbne rum

I alle rum er der lavet indbyggede rumhøje skydedøre. Dette er med til at give gennemblik i huset og får huset til at fremstå mere åbent. Skydedøre er smarte, fordi de netop skaber mere plads og kan gøre huset større og mere åbent. Samtidig kan de lukkes til, hvis man ønsker mere lukkede rum og privatliv.

Også ud til husets badeværelser er der lavet indbyggede skydedøre, som nemt kan lukkes til for mere privatliv. De to badeværelser er bygget med fliser fra gulv til loft, hvor der på det ene er bruser, mens det andet har både bruser og indbygget badekar. Badeværelserne står lidt i kontrast til de øvrige rum, idet de store grå fliser er med til at give et mere råt og moderne udtryk til huset.

Badeværelsesinventaret passer dog til resten af husets inventar og er ligesom resten huset holdt i en meget minimalistisk stil. Samtidig er der også på badeværelserne lavet ovenlysvinduer, der skaber lys og luft.

Vi hjælper dig med at skabe dit drømmehus

Bygherres ønske til dette hus var et funkisinspireret hus med en moderne og minimalistisk stil. Dette hus har vi hos LTM således bygget på baggrund af netop disse ønsker. Vi bygger dog mange forskellige huse, der alle har det tilfælles, at de er bygget ud fra bygherres individuelle ønsker og behov. Ingen af vores huse er derfor ens.

Går du selv og overvejer at gøre dit drømmehus til virkelighed, kan vi derfor også sagtens hjælpe dig. Vi hjælper dig med både tegne- og byggeprocessen, så du får dit individuelle personlige drømmehus. Du kan læse mere om processen ved et arkitekttegnet hus her.

Se også hvilke projekter vi ellers har lavet og find inspiration til dit nye drømmehus her.

Galleri

Find inspiration fra vores andre projekter på instagram