Moderne, arkitekttegnet hus med fladt tag

Moderne og minimalistisk villa med recesmurværk

Her ses et moderne arkitekttegnet ét-plans hus med fladt tag i funkisstil. Huset har en gennemgående moderne og minimalistisk stil, som samtidig er inspireret lidt fra 60’erne og 70’erne. Målet med den arkitektoniske stil er at give et moderne udtryk med masser af rummelighed og lys.

Den minimalistiske indretning inde i huset giver et gennemblik i husets længderetning, hvilket er med til at skabe masser af luft og rum. De store vinduespartier og ovenlyset i køkkenet giver desuden masser af lys ind i huset og køkkenalrummet, hvilket også er med til at få boligen til at fremstå større og mere åben.

De store loft til gulv vinduespartier på østsiden af huset kan desuden åbnes, så de giver nem adgang til terrassen. Dette gør det ligetil for familien at opholde sig på terrassen på de varme sommerdage og -aftener.

Se flere billeder Kontakt os

 

Villa med kontraster og dynamik

Et hus med flotte detaljer på murværket kan være med til at give huset personlighed og karakter. På dette flotte hus har vi derfor valgt at lave et recesmurværk, hvor vi har leget med murkronen og murværket, hvilket giver kant og karakter til huset.

Til murværket har vi brugt bæredygtige Wienerberger mursten, der er trukket ind i stuen, hvor de skaber en flot kontrast til de øvrige hvide vægge. De gule mursten skaber desuden en kontrast til både de sorte vinduespartier og den mørke inddækning på huset, hvilket også er med til at give huset et moderne udtryk.

Udover murværket har vi leget med kontraster i forhold til vinduespartierne. Her står de brede vinduespartier på huset i kontrast til den lodrette fordør og markerer tydeligt indgangen til huset. De brede vinduer bryder desuden med de aflange vinduespartier, der er placeret på østsiden af huset, hvilket giver en god dynamik til huset.

Moderne og minimalistisk villa med recesmurværk
Sydvendt terrasse på moderne nybygget hus

Huset tilpasses grunden

Ved alle vores arkitekttegnede huse sørger vi for, at huset er tilpasset grunden. Det betyder blandt andet også, at vi kan bygge huset i forskellige niveauer alt efter behov og ønske. Ved dette hus havde kunden et ønske om, at huset blev placeret nede på grunden, hvilket også afspejler indretningen og opbygningen af terrassen.

Husets terrasse har vi således bygget, så denne også ligger nede på grunden plant med huset. På terrassen har vi desuden lavet en overdækning, der går ud fra husets tag, og som dermed forbinder ude og inde. Overdækningen spiller sammen med facaden, og sikrer, at der ikke sker overophedning af terrassen. Dermed kan familien sidde ude i skyggen på de solrige sommerdage.

Få dine egen individuelle bolig

Når vi hjælper dig med at bygge din nye bolig, er det helt op til dig, hvordan du ønsker at din nye bolig skal se ud. Vi leverer nemlig udelukkende individuelle boligløsninger, der sikrer dig en arkitekttegnet bolig, som tilpasses den grund du har udvalgt og dine personlige ønsker og behov. Du kan læse mere om, hvad du får med et arkitekttegnet hus hos LTM her.

Vi har igennem årene fået mulighed for at tegne og bygge mange forskellige typer boliger. Vil du se, hvilke andre projekter vi har lavet? Find inspiration til dit nye arkitekttegnede hus her.

Galleri

Find inspiration fra vores andre projekter på instagram