Moderne pudset hus med trælister

Til dette projekt har bygherre fået en ekstern arkitekt til at tegne huset, hvorefter LTM har stået for udførelsen af byggeprojektet. Huset er et pudset hus i ét-plan og bygget i en moderne stil med fladt tag og højt til loftet.

Huset er pudset med mørkt antracitgråt puds og bygget med trælister. Det mørke puds og de sorte vinduer på husets facade står i flot kontrast til de gyldne trælister, og giver sammen med det arkitektoniske design et moderne udtryk til huset.

Huset har en stor træterrasse med et udekøkken, som giver familien mulighed for at lave mad og sidde udenfor at spise. Udekøkkenet er desuden overdækket, hvilket sikrer mod overophedning. Til huset har vi bygget et redskabsskur samt et lysthus, der er lavet som en moderne tænkning af en udestue. Begge bygninger er bygget i matchende cedertræ, hvilket er med til at binde de to bygninger sammen med resten af huset. Cedertræ er et flot kvalitetsmateriale, men er samtidig også et forholdsvist vedligeholdelsesfrit materiale, hvis det bliver olieret. Dette gør det derfor også til et godt materiale at bruge til husets facade og de øvrige bygninger.

Se flere billeder Kontakt os

 

Lyst moderne hus med mørkt inventar

Fra både stuen og køkkenalrummet er der adgang ud til terrassen gennem store lofthøje skydedøre. I flere af husets rum er der desuden lavet gulv til loft samt væg til væg vinduer, der er med til at give masser af lys ind i huset. I alle husets opholdsrum er der derudover hvidt loft med akustikfelter og indbyggede højtalere, hvide vægge og vinduer samt plankegulve, der er med til at gøre huset lyst og indbydende. Fra entréen til stuen er der desuden lavet fugede dørkarme uden gerigter, hvilket giver gennemblik gennem huset og gør huset mere åbent.

I køkkenalrummet har kunden valgt inventar i mørkere farver. Her har vi blandt andet lavet et mørkegråt indbygget skabsparti, der er bygget, så det går fra væg til væg, og som har et lille indbygget siddeområde i midten. I køkkenalrummet har vi derudover bygget køkkenmøbler og en køkkenø, som kunden har valgt i en mørkegrøn farve.

På begge badeværelser er der brugt betongrå fliser, der matcher farven på husets facade. I det ene badeværelse er der lavet bruseniche og en lang indbygget niche i væggen over vasken, der giver mulighed for opbevaring af badeværelsesartikler og dekoration af badeværelset. I det andet badeværelse er der både lavet bruseniche samt et indbygget badekar, der er finmuret med betongrå fliser.

Det mørke inventar og de betongrå fliser på badeværelserne står i flot kontrast til det hvide loft, de hvide vægge og det lyse plankegulv i de øvrige rum. I køkkenalrummet er der samtidig lavet et ovenlysvindue, der giver lys og oplyser den mørke køkkenø, hvilket skaber en god balance mellem det mørke og lyse. Ovenlysvinduet øger desuden fornemmelsen af loftshøjden, så køkkenalrummet virker større.

Vi bygger altid huse i høj kvalitet

I dette hus har vi haft fokus på at bygge med forskellige materialer og farver for at skabe kontraster, der giver en dynamik i huset. Materialerne er desuden nøje udvalgt, hvilket gør, at huset fremstår som et moderne funkisinspireret kvalitetshus.

Vi går meget op i at levere høj kvalitet i alle de huse vi bygger, uanset om det gælder de materialer vi bruger til at bygge med, eller det arbejde vi udfører. Alle vores huse er derfor også lavet med fokus på både høj kvalitet og individualitet. Her kan du se, hvilke andre huse vi har lavet, og få et indblik i, hvad vi kan tilbyde.

Galleri

Find inspiration fra vores andre projekter på instagram