Moderne trempelhus

Denne flotte moderne villa er både tegnet og bygget af LTM. Villaen har været indstillet til en arkitektpris, og er beliggende i det sydfynske ikke langt fra både vand og indkøbsmuligheder.

Huset er bygget i 2-plan med trempel, lysegrå mursten i stueetagen og en sort træbeklædning i overetagen, hvilket skaber en flot kontrast. Den sorte træbeklædning går desuden igen ved både carporten samt ved dele af husets stueetage. Villaen er derudover bygget med et sort saddeltag med kvist, sorte vinduer og en stor tagterrasse med glasværn.

Til dette hus har vi bygget en stor lys træterrasse, som sammen med de lyse mursten også er med til at skabe en kontrast til den sorte træbeklædning og det sorte tag. Her er der masser af plads, til at man kan sidde og grille og nyde de varme sommerdage og -aftener. I træterrassen er desuden en indbygget trappe, så man også let kan komme ned på det store græsområde.

Se flere billeder Kontakt os

 

Dynamik mellem det horisontale og vertikale

På huset har vi valgt at lave forskellige typer vinduespartier for at give huset noget spil. De vandrette vinduer er således med til at give en horisontal effekt på huset, mens indgangspartiet på husets facade og de lodrette vinduer bliver den vertikale kontrast.

Dette samspil mellem det horisontale og det vertikale er med til at skabe en spændende dynamik til huset. Denne dynamik går desuden igen ved husets gavl, hvor de store firkantede vinduespartier i stueetagen står i kontrast til det trekantede vinduesparti i overetagen, der leder ud til den overdækkede tagterrasse.

Spil mellem kontraster ude og inde

Udenfor på trempelhuset har vi som nævnt leget med kontrasterne mellem den lyse underetage og den mørke overetage, hvilket er med til at give den klassiske villa et mere moderne præg.

Træder man indenfor i køkkenalrummet, vil man også her kunne opleve spillet mellem det mørke og det lyse. Her står det sorte flisegulv og det sorte køkken i kontrast til de hvide vægge og loft. I køkkenalrummet er der desuden store hvide vinduespartier, der giver masser af lys ind i køkkenet.

På 1. sal har familien valgt at have stue, hvor der er brugt sort interiør, der ligesom i stueetagen skaber en kontrast til de hvide vægge. Overetagen er aflang med loft til kip og trempel, der giver en øget loftshøjde. I stuen på 1. sal er der desuden både ovenlys samt et stort vinduesparti, der giver masser af lys og adgang ud til den overdækkede tagterrasse, hvor der er fint med plads til at parret kan sidde og nyde den flotte udsigt ud over grunden.

Ujævn byggegrund er intet problem for LTM

Denne byggegrund, som bygherre har valgt at få bygget sit nye arkitekttegnede hus på, er ikke plant, men hælder. Det er dog ikke noget problem for os. Når du får LTM til at tegne og bygge dit nye hus, tager vi altid højde for byggegrunden og laver en løsning, der passer til både huset og byggegrunden.

Har du allerede udset dig en flot byggegrund i de perfekte omgivelser, som hælder, er der derfor ingen grund til bekymring. Vi bygger huset ud fra dine specifikke ønsker og tilpasser det til byggegrunden, så du står tilbage med et flot og plant hus.

Se også de mange andre huse vi har bygget og find inspiration til drømmehuset her.

Galleri

Find inspiration fra vores andre projekter på instagram