Råt og moderne arkitekttegnet sommerhus ved strandkanten

Råt og moderne arkitekttegnet sommerhus ved strandkanten

Dette moderne sommerhus har bygherre fået en ekstern arkitekt til at tegne, hvor LTM har stået for udførelsen. Sommerhuset er bygget som et råt og moderne gårdhavehus med en hems i overetagen. Til sommerhuset har vi desuden bygget en carport, hvor der både er anneks og kontor, samt et skur.

Målet med sommerhuset var at skabe et moderne frirum med plads til hygge og afslapning i rolige, naturrige omgivelser. Grunden har en skøn beliggenhed i rolige omgivelser med en flot udsigt ud over landskabet og vandet.

Både beliggenheden med den flotte udsigt udover vand og landskab samt kundens ønske om en rå og moderne stil var således væsentlige for os at have med i de arkitektoniske overvejelser vi gjorde os i forbindelse med byggeprojektet.

Se flere billeder Kontakt os

 

Mørke farver giver sommerhuset et råt udtryk

På baggrund af det tegnede projekt og kundens ønsker, har vi bygget sommerhuset med en sort træbeklædning både inde og ude for at binde huset sammen. Den sorte træbeklædning har vi desuden valgt at lade gå igen i både skur og carport. Ved at bruge samme materiale i samme farve bindes alle husets dele sammen, hvilket giver huset et mere ensartet udtryk.

De mørke farver er gennemgående for sommerhusets udvendige såvel som indvendige del. I stuen og køkkenalrummet har vi således valgt at lade den sorte træbeklædning gå igen i vinduespartierne, mens loftet og de øvrige vægge, hvor der ikke er træbeklædning, er i en mørkegrå farve.

Til indretningen har kunden desuden valgt mørkegråt køkkeninventar samt sorte og grå møbler i stuen og de øvrige rum. Disse mørke farver skaber sammen med betongulvet et råt og moderne udtryk til sommerhuset.

Til de bærende konstruktioner, som er synlige i både husets over- og underetage, har vi valgt at bevare den lyse naturlige træfarve. Dette skaber en flot og markant kontrast til de mørke farver, som ellers er dominerende i store dele af sommerhuset.

Råt og moderne arkitekttegnet sommerhus ved strandkanten
Råt og moderne arkitekttegnet sommerhus ved strandkanten

Store vinduespartier giver lys og udsigt

Sommerhuset har store vinduesparter ud til udsigtssiden, der giver en stor og flot udsigt ud over det åbne landskab og vandet. De store vinduespartier og ovenlysvinduet giver samtidig masser af lys, og oplyser således den ellers mørke dagligstue og køkkenalrum.

På den modsatte side af udsigtssiden, har vi lavet en gårdhave, som tilbyder privatliv og intim stemning, hvilket står i kontrast til det åbne landskab på udsigtssiden. Fra den private gårdhave er der dog stadig frit gennemsyn til udsigtssiden, så familien kan nyde den flotte udsigt over en kop kaffe eller en kold drik i gårdhaven.

Vi bygger alle typer arkitekttegnede sommerhuse og huse

Hos LTM tegner og bygger vi både sommerhuse og helårshuse. Fælles for alle vores huse er, at ikke to er ens. Når du får os til at bygge dit hus, får du derfor din helt egen individuelle bolig, som er bygget præcist ud fra dine ønsker. Her har du på den måde mulighed for at sætte dit helt eget præg på huset allerede ved tegnebrættet.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at bygge dit nye hus eller sommerhus. Du kan også finde inspiration til din nye bolig ved at tage et kig på vores andre projekter her.

Galleri

Find inspiration fra vores andre projekter på instagram