Stort moderne landsted med orangeri

Dette store smukke hus er en moderne fortolkning af et landsted. Det er beliggende på landet, og har en smuk langstrakt udsigt ud over det brede landskab. Huset er bygget med aflange mørke facademursten og saddeltag i zink. På dele af husets facade er der desuden lavet lys træbeklædning, der skaber en flot kontrast til de mørke mursten og tag.

Huset har en stor træterrasse med både udebruser og bålsted, hvor familien kan samles på både varme sommerdage og kølige sommeraftener. Til huset har vi desuden bygget fuldt integreret garageporte i både facademursten og træ samt et stort orangeri.

Orangeriet fungerer både som drivhus til planter og et hyggeligt opholdsrum med brændeovn og siddeplads. I orangeriet er der dermed masser af mulighed for at sidde og nyde den smukke udsigt ud over marken.

Se flere billeder Kontakt os

 

Den mørke facade står i kontrast til husets lyse rum

Husets facade med de mørke facademursten, de sorte vinduer og det mørke zinktag står i stor kontrast til husets indre. Indenfor bliver man mødt af store lyse rum med hvide vægge, hvidt loft med akustikfelter, store hvide vinduespartier og lyse Norparquet trægulve.

Mellem stuen og køkkenalrummet har vi dog valgt at trække den mørke facademur ind, hvilket skaber en farvekontrast til de lyse opholdsrum og samtidig binder husets ydre og indre sammen. På badeværelset og i bryggerset har vi desuden valgt at lave store mørke fliser, der ligeledes står i kontrast til det lyse trægulv og de hvide vægge i de øvrige rum.

Store vinduespartier giver lys og gennemsyn

Landstedet har store gulv til loft vinduespartier samt ovenlys i stuen, der er med til at give masser af lys ind i huset og gøre huset lyst og indbydende. De store vinduespartier på begge sider af huset giver desuden et gennembelyst køkkenalrum og giver frit gennemsyn igennem huset til det smukke landskab på hver side af huset.

Ved dette hus var målet blandt andet at skabe masser af udsigt til det smukke landskab, og derfor er der lavet store vinduespartier i huset til at give gennemsyn til de flotte marker og landskab.

Mellem husets forskellige rum er der derudover lavet fugede dørkarme, der giver gennemblik igennem husets rum, og giver et elegant og enkelt udtryk til huset. I huset har vi desuden valgt at lave loft til kip, hvilket også er med til at få huset til at fremstå større.

Minimalistisk og moderne landejendom

Dette smukke landsted er ikke en landejendom i traditionel forstand, men er derimod bygget som et moderne landsted med masser af lys og gennemblik til den smukke omkringliggende natur. Den enkle indretning og brugen af de to farvekontraster, sort og hvid, er desuden med til at give huset et minimalistisk udtryk.

Hos LTM tegner og bygger vi både små villahuse og større landejendomme som dette hus. Uanset om du ønsker at få bygget et mindre hus inde i byområdet eller et større landsted, kan vi derfor hjælpe dig med at bygge et hus, der danner de perfekte rammer om din dagligdag.

Vil du vide mere om, hvilke muligheder et arkitekttegnet hus hos LTM giver dig, kan du læse mere om det her. Du kan også tage et kig på nogle af vores mange projekter og måske finde inspiration til, hvordan din fremtidige bolig skal se ud.

Galleri

Find inspiration fra vores andre projekter på instagram