Arkitekttegnede huse

Er individualitet og kvalitet i boligen et ønske, så er det arkitekttegnede hus løsningen.

Et hjem, som er tegnet af en arkitekt, er helt unikt og tilpasset bygherrens ønsker og behov. Den kreative skabende proces og det konkrete håndværksmæssige arbejde skal gå hånd i hånd. Mulighederne er talrige, og sammen med arkitekten er det vigtig at få lagt en god linje i byggeriet – både arkitektonisk i forhold til stilen og med hensyn til sammensætningen af materialerne.
.

Se vores projekter Lad os komme i gang

God kvalitet er en særlig værdi for os

God kvalitet er en særlig værdi for os, og i virkeligheden det vi lever af. Vi har stor erfaring med at arbejde med individuelle løsninger, men på et stærkt fundament af gedigne og sikre konstruktioner og holdbare løsninger.

Vi og vores faste håndværkere har mange års erfaring med netop denne form for byggeri, hvor der stilles særligt store krav til netop nytænkning og finish. Vi har dyb kendskab til kvalitetsmaterialer og konstruktioner i tidens moderne arkitektur.

At bygge fremtidssikret handler også om, at vi hos LTM har miljøvenlige konstruktioner og materialer, der giver boligen lang levetid og et minimum af vedligeholdelse.

Se vores projekter

Tryghed i hele processen

Vi tilbyder tryghed, stor indsigt i alle aspekter af et nybyggeri, og derfor bevarer vi den tætte kontakt med bygherre gennem hele processen.

Vores brug af faste håndværkere sikrer, at vi kender kvaliteten af arbejdet, at vores håndværkere har kendskab og respekt for hinanden på pladsen. Det giver den optimale arbejdsproces og samarbejde. Tegninger og ideer kan være nok så gode, men det er udførelsen der tæller. En personlig kontakt til dig, som bygherre, gennem hele processen sikrer, at vi hele tiden er på samme side, hvad angår valg af materialer, ændringer og bare generelle spørgsmål.

Læs mere om processen

Det siger kunderneGå til vores facebook side

LTM indbegrebet af højeste kvalitet, stærk service og imødekommende menneskelighed. De er super professionelle, håndværket er helt i top, deres huse er æstetiske og funktionelle, og man er ikke et sekund i tvivl om, at konceptet og filosofien bag firmaet er på plads…

- Niels Stampe L

Super oplevelse

Enormt tilfreds med det færdige resultat samt hele vejen dertil. Fra første møde og til afleveringen har vi oplevet meget professionel vejledning og styring. Kan klart anbefales!

- Morten Kristensen

Følg os på instagram